DENNÉ MENU od 21.01.2018 do 25.01.2019

Pondelok
21.01.2019

Polievka:
0,33 l Bravčový vývar s lečkami (1,3,9)

Hlavné jedlo:

150 g Kurací „chochol“, 200 g pečené parisienky (tatárska omáčka, kečup (3)

300 g Špagety „Carbonara“ (1,3,7)




Utorok 22.01.2019

Polievka:
0,33 l Pórová s vajcom (1,3)

Hlavné jedlo:

150/200 g Pečené bravčové mäso, strapačky s kyslou kapustou (1,3)

300 g Granatierský pochod, 100 g kyslá uhorka (1,3)



Streda 23.01.2019
Polievka:

0,33 l Hovädzia s pečeňovými haluškami (1,3,9)

Hlavné jedlo:

150 g Hovädzie mäso po orientálsky (slanina, šampiňóny, červené víno, paprika zelená,paradajky), 200 g slovenská ryža (1,12)
300 g Buchty na pare s maslom a orechmi (1,3,7,8)

Štvrtok 24.01.2019

Polievka:

0,33 l Kulajda (1,7)

Hlavné jedlo:

150 g Čiernohorský kurací rezeň, 200 g parisienky s maslom a petržlenovou vňaťou (1,3,7)

200 g Restovaná bravčová pečeň na cibuľke, 200 g ryža dusená



Piatok 25.01.2019

Polievka:
0,33 l Cibuľačka, pečená hrianka so syrom (1,7)

Hlavné jedlo:

150 g Hamburské bravčové stehno, 160 g parená knedľa (1,3,7)

300 g Gombovce s ovocím, maslom a strúhankou

obal na jedlo: účtujeme 0,50,- €

Coca-Cola k menu za zvýhodnenú cenu 0,90€ Obedové menu podávame od 11:00 – 14:00
Cena obedového menu je 4,80 € (polievka, hlavné jedlo)
A – bezlepkové jedlo , B – bezlaktózové jedlo